Grote bezorgdheid over de gezondheid van koningin Mathilde (49)

koninginmathildePHOTONEWS
Veel mensen maken zich zorgen over de vrouw van Koning Filip na hun staatsbezoek aan Litouwen. Daar verschenen enkele foto’s van en er blijkt iets op te vallen aan haar verschijning.
Koningin Mathilde heeft enkele drukke weken achter de boeg. Zeker voor de herfstvakantie had ze een overvolle agenda en trok ze zelfs naar Litouwen voor een staatsbezoek. TV-Familie meldt nu dat velen zich zorgen maken over de koningin. “Heel wat mensen kunnen zich niet van de indruk ontdoen dat ze in Litouwen bij momenten erg vermoeid oogde”, klinkt het.
Op enkele foto’s is namelijk te zien dat ze wallen en zelfs een opgezwollen gezicht heeft. Is ze toe aan vakantie of staat ze gewoon niet goed op de foto? Volgens sommigen zou de menopauze wel eens een rol kunnen spelen. De koningin wordt binnenkort namelijk 50 jaar oud. Echter is het niet duidelijk wat er juist aan de hand is.
Royaltywatcher Joëlle Vanden Houden vindt ook dat ze er vermoeid uitziet. “Al zijn dat natuurlijk momentopnamen”, klinkt het. “Je mag zo’n staatsbezoek niet onderschatten. Die planning staat altijd héél goed vol. Het is dus ook effectief heel vermoeiend”, zegt hij. “Mathilde zou volgens mij af en toe meer moeten doseren”, besluit Joëlle.