Harry en Meghan brengen deze maand al een nieuwe docu uit: dit mag je verwachten Royalty
Royalty

Harry en Meghan brengen deze maand al een nieuwe docu uit: dit mag je verwachten

Harry en Meghan brengen deze maand al een nieuwe docu uit: dit mag je verwachten

Prins Harry en Meghan Markle liggen nog hevig onder vuur door hun spraakmakende Netflix-docureeks, maar dat laten ze duidelijk niet aan het hart komen. Het koppel brengt eind deze maand al een nieuwe documentaire uit op het streamingplatform.

Prins Harry en Meghan Markle kregen zo’n 100 miljoen dollar van Netflix. Toch krijgen ze dat bedrag niet alleen voor hun docureeks ‘Harry & Meghan’, want de overeenkomst is een meerjarige deal die ook andere projecten omvat. Het koppel heeft vorig jaar een eigen stichting, Archewell Productions, opgericht en onder die naam maken ze nu eigen content.

Binnenkort zullen we al kunnen kijken naar een tweede documentaire van Harry en Meghan. Zo komt op 31 december ‘Live To Lead’ uit op Netflix en dat zal gaan over belangrijke leidersfiguren. In de docu zullen onder meer Nelson Mandela, de klimaatactiviste Greta Thunberg, de Nieuw-Zeelandse premier Jacinta Ardern en de mensenrechtenactivist Bryan Stevenson aan bod komen.

Harry en Meghan willen deze mensen opnieuw in de kijker zetten, omdat ze grootse dingen doen. “Hun stemmen geven ons hoop, hun daden vormen onze wereld, en hun leiderschap inspireert onze toekomst”, vertellen ze. “Het gaat om mensen die moedige keuzes gemaakt hebben om te vechten voor verandering en zo leiders te worden”, besluiten ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws