Koning Filip duikt op in nooit eerder geziene beelden: "Met opvallende tattoo" Royalty
Royalty

Koning Filip duikt op in nooit eerder geziene beelden: "Met opvallende tattoo"

Koning Filip duikt op in nooit eerder geziene beelden: "Met opvallende tattoo"

Deze zondag is het eindelijk zover. Dan start het WK voetbal en ook onze koning maakt zich daarvoor klaar. Hij verschijnt nu in een ludiek promofilmpje voor onze Rode Duivels.

Op Twitter gaat een bijzonder filmpje de ronde waarin ook onze koning Filip verschijnt. De video is geplaatst door het Twitterprofiel van de Belgische monarchie en daar is een goede reden voor. Het paleis wil namelijk de Rode Duivels aanmoedigen, want zij spelen binnenkort hun eerste match in Qatar.

In het fragment krijgen we Filip te zien die Roberto Martinez ontvangt in het koninklijk paleis. Toch weet de koning al waarom de coach op bezoek komt. “Ik weet waarom u hier bent. Het is deviltime”, klinkt het. Vervolgens krijgen we Filip ook nog langs het voetbalveld te zien en geeft hij enkele instructies aan onder meer Kevin Debruyne.

Ondanks dat koning Filip geen grote voetbalfan is, wilde hij toch iets speciaals doen voor het WK. “De koning wilde de Rode Duivels op een leuke manier uitwuiven en moed inspreken”, zegt de woordvoerder van het paleis. Het idee voor dit promofilmpje kwam zelfs vanuit het koninklijke paleis en dat hebben ze later voorgesteld aan de voetbalbond.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws