Kwade Vanhaezebrouck wijst Club Brugge terecht: "Ik vind dat toch verrassend" Royalty
Royalty

Kwade Vanhaezebrouck wijst Club Brugge terecht: "Ik vind dat toch verrassend"

Kwade Vanhaezebrouck wijst Club Brugge terecht: "Ik vind dat toch verrassend"

Dat de Slag om Vlaanderen van zondag niet kon doorgaan, ligt Hein Vanhaezebrouck nog steeds zwaar op de maag. De trainer van AA Gent denkt dat Club Brugge er niet alles aan heeft gedaan om de match te laten doorgaan.

"Je mist dat duel waar iedereen naar uitkeek. Dan val je een beetje in een zwart gat. Maar het is wat het is. We gaan de regels volgen", spreekt Vanhaezebrouck zich bij Sporza nog eens uit over de uitgestelde wedstrijd van afgelopen zondag.

"Het is wel vrij verrassend dat iedereen bij Club gisteren met spoed getest moest worden. Omdat ze zo veel spelers zouden recupereren", merkt Vanhaezebrouck op. "Als ze zaterdag of zondag hadden getest, waren er ongetwijfeld nog negatief."

"Club heeft natuurlijk niet aangedrongen"

"Maar daar heeft Club natuurlijk niet op aangedrongen. Voor hen is het een goede zaak. Ze moesten een moeilijke match niet spelen, zijn frisser en recupereren volk voor de wedstrijd tegen Standard. Maar dat zijn nu eenmaal de regels van de Jupiler Pro League die niet gelden voor de Croky Cup", besluit de Gentse coach.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws