Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels delen bijzonder intiem moment: "Zó mooi" Royalty
Royalty

Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels delen bijzonder intiem moment: "Zó mooi"

Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels delen bijzonder intiem moment: "Zó mooi"

Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels hebben afgelopen weekend genoten van elkaars gezelschap. Op sociale media deelt Lynn nu enkele prachtige kiekjes waarop het koppel een intiem moment deelt.

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck kennen we van ’Thuis’. Ondanks ze in de soapserie uit elkaar zijn gegaan, zijn de twee nog steeds heel gelukkig samen in het echte leven. Vorig weekend trok het koppel zelfs nog naar Luxemburg om even te genieten van wat welverdiende rust. Én van elkaar natuurlijk.

Op haar Instagrampagina deelt Lynn nu enkele mooie beelden van hun tripje. Zo plaatst ze onder meer ook twee heel schattige foto’s samen met Mathias. Op het eerste kiekje geeft hij haar een kus op haar hoofd en vervolgens krijgen we ook nog een intieme zoenfoto te zien.

Haar volgers laten alvast weten dat ze nog steeds fan zijn van de twee. “Mooi koppeltje”, “Cuties”, “Jullie stralen met liefde”, “Mooie fotoreeks, hoe vertederend” en “Zo schoon”, reageren ze onder meer. Bovendien heeft iemand ook nog een prangende vraag. "Wanneer trouwen jullie?", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws