Marc Van Ranst kan er echt niet meer om lachen: “Ik vind dit schandalig!” Royalty
Royalty

Marc Van Ranst kan er echt niet meer om lachen: “Ik vind dit schandalig!”

Marc Van Ranst kan er echt niet meer om lachen: “Ik vind dit schandalig!”

Gisteren raakte bekend dat Colin Powell, voormalig minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten, overleed aan complicaties van het coronavirus. Powell was volledig gevaccineerd, maar volgens de Amerikaanse media leed hij wel aan de ziekte van Parkinson en aan een vorm van kanker die zijn immuniteit ondermijnde.

De Nederlandse coronascepticus Willem Engel denkt er zo het zijne van. “Opmerkelijk, 84 is een mooie leeftijd, ouder dan de levensverwachting in de VS en al helemaal voor een afro-amerikaan”, schreef hij op Twitter. “Toch denk ik dat hij zonder prik nog had geleefd. Inmiddels is duidelijk dat een positieve test niks zegt, dus spreken we hier van een injectie slachtoffer?”

Deze reactie zinde Marc Van Ranst, die eerder al menig Twitter-oorlog met Engel voerde, allerminst. “Colin Powell leed al jaren aan de ziekte van Kahler (multipel myeloom), een kanker van plasmacellen die hem meer vatbaar maakte voor infecties (en waarbij het vaccin minder goed kon werken)”, reageerde de bekendste Belgische viroloog. “Je verspreidt weer gezondheidsgevaarlijke desinformatie, Engel. Ik vind dat schandalig!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws