Massa-evenementen tot eind augustus afgelast, Marc Van Ranst: “Maar ik onderschat de creativiteit van de mensen zeker niet” Royalty
Royalty

Massa-evenementen tot eind augustus afgelast, Marc Van Ranst: “Maar ik onderschat de creativiteit van de mensen zeker niet”

Massa-evenementen tot eind augustus afgelast, Marc Van Ranst: “Maar ik onderschat de creativiteit van de mensen zeker niet”

Woensdag kondigde premier Sophie Wilmès aan dat massa-evenementen tot 31 augustus verboden zijn. Er zal dus geen sprake zijn van een festivalzomer.

"Dit gaat ook totaal niet als een verrassing komen voor de sector”, zegt viroloog Marc Van Ranst in ‘VTM Nieuws’. “Dit was de kroniek van een aangekondigde afgelasting. Zo veel mensen samenbrengen, daar zijn we echt niet aan toe."

Ook de GP Formule 1 in Spa Francorchamps zal meer dan waarschijnlijk worden afgelast. Al is Van Ranst daar sceptisch over. “Men zal dat daar wel bekijken, hè. Ik denk dat ze daar slim sullen proberen te zijn en het evenement twee dagen verschuiven. Dan valt het erbuiten. Ik onderschat de creativiteit niet”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws