Meghan Markle beleeft enorm pijnlijk moment tijdens de begrafenis van de Queen Royalty
Royalty

Meghan Markle beleeft enorm pijnlijk moment tijdens de begrafenis van de Queen

Meghan Markle beleeft enorm pijnlijk moment tijdens de begrafenis van de Queen

Maandag stond volledig in het teken van de begrafenis van de Britse koningin. Koning Charles en de andere kinderen zaten op de eerste rij tijdens de uitvaart, maar prins Harry en Meghan Markle moesten het met een plaatsje op de tweede rij doen. Maar dat was niet het enige pijnlijke voor Meghan.

Miljoenen mensen hebben de uitvaart van Queen Elizabeth II live op tv gevolgd. Maar heel opvallend was dat Meghan op die uitzending amper zichtbaar was. En daar zorgde een slecht gepositioneerde kaars voor.

Rond de kist van de Queen stonden namelijk vier hoge kaarsen. En vanuit het camerastandpunt stond er één vlak voor de hertogin van Sussex. Zo werd ze bijna volledig uit het zicht gehouden.

Aangezien de band tussen Harry en Meghan en de koninklijke familie al jaren niet zo goed is, is de vraag nu of de kaars strategisch zo gepositioneerd was of het gewoon puur toeval was. Eén ding is zeker: het was het onderwerp bij uitstek op sociale media.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws