Mogelijk gaan winkels open met erg veel veiligheidsmaatregelen: "Weinig mensen zullen dan zin hebben om te shoppen" Royalty
Royalty

Mogelijk gaan winkels open met erg veel veiligheidsmaatregelen: "Weinig mensen zullen dan zin hebben om te shoppen"

Mogelijk gaan winkels open met erg veel veiligheidsmaatregelen: "Weinig mensen zullen dan zin hebben om te shoppen"

Vrijdag ligt het heropenen van de winkels op tafel bij het Overlegcomité. Een normale heropening van de winkels komt er al zeker niet, zo schrijft De Morgen dinsdag.

Het is nog te vroeg, zo klinkt het. De coronacijfers zijn in ons land momenteel nog veel te hoog. De druk vanuit organisaties als Unizo en Comeos groeit enorm, zeker nu ook in alle buurlanden de winkels open zullen zijn. Frankrijk doet de deuren van de winkels zaterdag weer open.

Pak maatregelen

Premier Alexander De Croo benadrukte nogmaals dat hij zich niet laat leiden door druk van buitenaf. Hij volgt wat de experten zeggen. Die zijn nog niet gewonnen voor een gewone heropening van de winkels. Er liggen nu twee scenario's op tafel: winkelen op afspraak of de winkels wel weer openen, maar dan onder zoveel veiligheidsmaatregelen “dat weinig mensen zin zullen hebben om eraan te beginnen”, klinkt het in het Overlegcomité.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws