Na ophef over Netflix-docu haalt prins Harry nu ook hard uit naar broer William Royalty
Royalty

Na ophef over Netflix-docu haalt prins Harry nu ook hard uit naar broer William

Na ophef over Netflix-docu haalt prins Harry nu ook hard uit naar broer William

Prins Harry en Meghan Markle houden geen blad voor de mond in hun Netflix-documentaire. Nu moet Harry ook nog wat kwijt over zijn broer William.

Vorige week kwamen de eerste drie afleveringen van de spraakmakende documentaire ‘Harry & Meghan’ uit. In het eerste deel van de reeks vertelde het koppel onder meer over het leven in de spotlights, racisme en prinses Diana. Morgen komen de volgende drie afleveringen uit.

Netflix deelde opnieuw een veelbelovende trailer voor het tweede deel van de reeks en daarin zal het koppel meer onthullen over hun vertrek uit het Britse koningshuis. In de trailer doet Harryook een opvallende uitspraak en hij is allesbehalve mals voor zijn familie.

Hij laat namelijk weten dat hij voelde dat hij achtergesteld werd ten opzichte van zijn broer, prins William. Daarnaast bestempelt hij zijn familieleden ook als leugenaars. “Ze vertelden graag een leugen om mijn broer te beschermen, maar ze waren nooit bereid de waarheid te vertellen om ons te beschermen”, klinkt het. De trailer smaakt alvast naar meer en we zijn benieuwd naar het hele verhaal.

Populair

Laatste nieuws