Nathalie uit Koksijde sterft geheel onverwacht en laat twee zoons achter: “Hoe moeten wij nu verder?” Royalty
Royalty

Nathalie uit Koksijde sterft geheel onverwacht en laat twee zoons achter: “Hoe moeten wij nu verder?”

Nathalie uit Koksijde sterft geheel onverwacht en laat twee zoons achter: “Hoe moeten wij nu verder?”

Een enorm drama heeft zich afgelopen weekend afgespeeld in Koksijde. Een moeder van twee zoons stierf geheel onverwacht na een longembolie.

"Toen ze zaterdagochtend wakker werd, vroeg ze een glas water en kroop nog even in bed”, vertelt haar man Danny aan HLN. “Daar blies ze letterlijk haar laatste adem uit. Onze oudste, Ron, heeft haar nog proberen te reanimeren en ook de hulpdiensten deden wat ze konden maar het was te laat."

“We zijn haar kwijt", beseft Danny. "Ze overleed na een longembolie (bloedklonter die vastzit in een bloedvat van de longen, nvdr.). Al van toen we tiener waren, zijn wij een koppel. Ons hele leven werkten we in de horeca. In de Oasis had Nathalie haar draai gevonden en nu is ze er niet meer."

“Hoe kan dit? Hoe moet het verder? Ze was zo zorgzaam voor ons”, zegt Danny. “Een vrouw uit de duizend en de beste mama die je je kan indenken. Veel te goed om nu al weg te gaan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws