Nederlandse kappers dansen op graf van Belgische collega's: "Wij zijn blij met de Belgische klanten" Royalty
Royalty

Nederlandse kappers dansen op graf van Belgische collega's: "Wij zijn blij met de Belgische klanten"

Nederlandse kappers dansen op graf van Belgische collega's: "Wij zijn blij met de Belgische klanten"

Omdat de kappers in België gesloten zijn, zijn er heel wat Belgen die de grens oversteken naar Nederland om hun haar te laten knippen. De Nederlandse kappers zijn er in ieder geval wel blij mee.

"We krijgen ontegenzeggelijk minder klanten”, zegt kapster Maria in De Telegraaf. "Mensen zijn toch wat angstig, maar er is natuurlijk ook minder aanleiding voor een knipbeurt. We gaan niet meer naar feesten of op stap, momenten dat je er pico bello uit wilt zien. Maar de Belgische aanloop maakt wel wat goed. Er komen hier nu echt wel zo’n 25 procent meer Belgen over de vloer."

"Leuk"

Er zijn Vlamingen die een uur rijden om hun pakweg hun extensions te laten bijwerken. "Het is leuk voor de kappers in de grensstreek dat ze extra klandizie hebben", zegt een woordvoerster van brancheverengiging Ancho. Intussen dreigen heel wat kappers overkop te gaan in ons land vanwege de verplichte sluiting.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws