Nieuwe coronamaatregelen gooien olie op het vuur bij Vlamingen: “Vooral zij verpesten het voor al de rest” Royalty
Royalty

Nieuwe coronamaatregelen gooien olie op het vuur bij Vlamingen: “Vooral zij verpesten het voor al de rest”

Nieuwe coronamaatregelen gooien olie op het vuur bij Vlamingen: “Vooral zij verpesten het voor al de rest”

De regering heeft bekendgemaakt dat de coronamaatregelen verscherpt worden. Vanaf vrijdag zal iedereen zich aan de nieuwe regels moeten houden.

Op de sociale media kwamen er na de aankondiging al ontelbare reacties van boze mensen die niet begrijpen dat bepaalde gemeenschappen niet genoeg bereikt werden. “En gelden die regels ook voor de zogenaamde 'moeilijk bereikbare bevolkingsgroepen' of enkel voor de brave hardwerkende Vlaming?"

"Hebben ze trouwens ook gezegd hoe ze die groep nu eindelijk wél eens gaan bereiken? Of is het echt de bedoeling dat de brave hardwerkende Vlaming die zich sowieso al goed gedroeg, nog verder de dupe wordt van de allochtoon (ik zal het zelf maar eens correct benoemen) die er zijn voeten aan veegt?"

Idioten

“De goeden moeten het weeral bekopen door degenen die alles aan hun laars lappen”, klinkt het bij een ander. “Sluit dan gewoon volledig en zet België opnieuw in lockdown."

“Pak eerst de problemen in Brussel aan in plaats van heel het land te straffen omdat ze het daar niet willen begrijpen”, reageert iemand kwaad. “Ze hadden de maatregelen nooit mogen versoepelen. Als je een paar idioten hebt die alle maatregelen aan hun laars lappen, is het helemaal om zeep!"

Populair

Laatste nieuws