Onverwacht heuglijk babynieuws: Belgische koninklijke familie is plots een stukje groter worden Royalty
Royalty

Onverwacht heuglijk babynieuws: Belgische koninklijke familie is plots een stukje groter worden

Onverwacht heuglijk babynieuws: Belgische koninklijke familie is plots een stukje groter worden

De koninklijke familie is alweer wat groter geworden. Zo is prins Amedeo (37), de zoon van prinses Astrid, voor de derde keer vader geworden. Dat nieuws komt voor velen ook compleet uit de lucht gevallen. Zo hebben Amedeo en zijn Italiaanse echtgenote Lili (35) de zwangerschap al die tijd verborgen kunnen gehouden.

Prins Amedeo en Elisabetta 'Lili' Rosboch von Wolkenstein mochten zaterdag hun derde kindje verwelkomen. Zo beviel Lili van een dochtertje, Alix. Samen hebben ze al een dochter van 7 jaar, Anna Astrid en een zoontje, Maximilian, die woensdag 4 kaarsjes mag uitblazen.

Opvallend: het koppel slaagde er wonderwel in om de zwangerschap negen maanden geheim te houden. De komst van hun derde kindje komt dan ook voor velen compleet onverwacht. Al is dat ook weer niet zo opmerkelijk. Het koppel leidt namelijk een teruggetrokken bestaan. Amedeo en Lili krijgen geen dotatie en doen dan ook geen publieke activiteiten in opdracht van het koningshuis.

Moeder en dochter stellen het goed

Op Instagram heeft het Belgische koningshuis nu ook een eerste kiekje gedeeld van het kersverse dochtertje van prins Amedeo en Lili. "Prins Amedeo en Prinses Elisabetta zijn heel blij om de geboorte van hun dochter Alix bekend te maken. Zij werd op zaterdag 2 september in Brussel geboren, weegt 3,4 kg en stelt het, net als haar moeder, goed", staat er in het onderschrift te lezen. Alix is het derde kleinkind voor prinses Astrid en het derde achterkleinkind voor koning Albert en koningin Paola.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws