Personeel van Carrefour legt werk neer na nieuw geval van agressie bij klanten Royalty
Royalty

Personeel van Carrefour legt werk neer na nieuw geval van agressie bij klanten

Personeel van Carrefour legt werk neer na nieuw geval van agressie bij klanten

Een groot deel van het personeel van Carrefour in Sint-Agatha-Berchem heeft het werk neergelegd na agressie van een klant. “Een klant beet zelf in de arm van een bewaker", klinkt het. Het personeel vraagt de directie om meteen in te grijpen.

Vakbondsvertegenwoordiger Michiel Opdenbosch (ACV Puls) meent dat agressie in de winkel al jaren een probleem is. "Vorige week werd een student aangevallen door twee klanten nadat hij hen gevraagd had beleefd te zijn tegen een collega,” aldus Opdenbosch tegen Bruzz. “Die student zit nu werkonbekwaam thuis nadat de klant fysiek uithaalde.”

“Eerder deze week sprak de winkelbeveiliging een klant aan, waarna de klant zijn hond losliet en de hond de beveiliger aanviel. Een paar dagen later beet een klant zelf in de arm van een bewaker. Voor alle betrokken partijen is het genoeg geweest.”

Managers houden winkel open

Volgens Opdenbodsch doet het management niet genoeg om het personeel te beschermen. "Enkel vandaag legt een groot deel van het personeel het werk neer. De managers houden de winkel open met behulp van studenten, maar een aantal afdelingen is wel gesloten.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws