Prins William en Kate beleven enorm emotioneel moment: "Queen keek op ons neer" Royalty
Royalty

Prins William en Kate beleven enorm emotioneel moment: "Queen keek op ons neer"

Prins William en Kate beleven enorm emotioneel moment: "Queen keek op ons neer"

Tijdens een bijeenkomst bij Windsor Guildhall willen prins William en Kate Middleton iedereen die geholpen heeft bij de uitvaart van Queen Elizabeth II uit de grond van hun hart bedanken. Ook laten ze merken dat ze geraakt zijn door een wel heel bijzonder moment.

Kort nadat de Britse koningin overleed, verschenen meerdere regenbogen aan de hemel boven Balmoral Castle. Op zijn minst gezegd een opvallend verschijnsel. Voor William en Kate is het in ieder geval veelbetekenend.

"Je ziet hier bijna nooit regenbogen, maar we zagen er vijf", zegt prins William tegen zijn vrouw tijdens de bijeenkomst. "De koningin keek op ons neer", voegt Kate eraan toe. Ze vertellen dat ze haar aanwezigheid zo nog steeds heel sterk voelen.

Maar de regenbogen boven Balmoral Castle, waar de Queen stierf, waren lang niet de enige die opvielen. Vlak voor het nieuws over haar dood op de wereld losgelaten werd, verschenen er opnieuw twee boven Buckingham Palace. En de dag voor de begrafenis verscheen er één boven het Palace of Westminster, waar haar lichaam toen opgeborgen lag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws