Prins William is in diepe rouw en krijgt troost uit onverwachte hoek Royalty
Royalty

Prins William is in diepe rouw en krijgt troost uit onverwachte hoek

Prins William is in diepe rouw en krijgt troost uit onverwachte hoek

Het is ondertussen al een maand geleden dat we afscheid moesten nemen van Queen Elizabeth II. Prins William is nog steeds in diepe rouw na de dood van zijn grootmoeder. Daar praat hij nu openhartig over.

Afgelopen weekend reisde prins William voor het eerst sinds de begrafenis van zijn geliefde grootmoeder af naar Schotland. Hij ging er op hertenjacht. Dat weet Het Laatste Nieuws. Maar om de Queen te herdenken, bracht William ook een bezoekje aan Balmoral Castle, waar de koningin haar laatste adem uitblies.

Dat was vast geen gemakkelijk bezoek, aangezien hij een maand geleden nog halsoverkop die richting uit moest om afscheid van haar te nemen. Dat hij het nog steeds moeilijk heeft met het grote verlies, steekt hij niet onder stoelen of banken. Onlangs nam hij even de tijd om de vele omstaanders aan het Windsor Castle te begroeten.

Hij stevende meteen af op een vrouw met een hond en vertelde haar openhartig over zijn rouwproces. “Honden zijn op momenten zoals deze zo belangrijk”, zegt de prins. William heeft zelf ook een kleine hond, waar hij nu meer dan ooit steun bij vindt. Hij trekt zich dan ook enorm op aan de knuffels die hij van zijn trouwe viervoeter krijgt.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws