Royaltywatcher lost verrassende details over liefdesleven van prinses Elisabeth Royalty
Royalty

Royaltywatcher lost verrassende details over liefdesleven van prinses Elisabeth

Royaltywatcher lost verrassende details over liefdesleven van prinses Elisabeth

Prinses Elisabeth is een goede maand geleden 21 geworden en studeert momenteel in Oxford, waar ze de tijd van haar leven beleeft. Maar heeft onze kroonprinses daar misschien een knappe vriend opgedaan?

Prinses Elisabeth heeft het helemaal gemaakt in de Britse high society. Onze kroonprinses heeft onlangs een plekje veroverd in de lijst van meest begeerlijke vrijgezellen van Tatler, een chic magazine voor de Britse elite . Elisabeth pronkt maar liefst op de 40ste plaats. Aangezien ze momenteel in Engeland studeert, sprong ze als troonopvolgster in het oog.

En daar kan ze maar beter aan wennen ook. Nu ze 21 is, zal er genoeg gespeculeerd worden over haar romances. “Maar al staat prinses Elisabeth in Tatler te blinken als felbegeerde vrijgezel, we hebben niet eens het minste benul of ze dat nog wel is”, meldt royaltywatcher Mario Danneels in Story.

Of ze effectief nog single is, kunnen we dus niet met zekerheid zeggen. Het koningshuis doet er namelijk alles aan om het leven van de kroonprinses uit de media te houden. “Voor hetzelfde geld deelt ze in Oxford of Brussel al enige tijd lief en leed met een fijne knul”, gaat de royaltywatcher verder. “En dat is goed zo. Ze moet haar hart kunnen volgen zonder dat een heel land over haar schouder mee keurt”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws