Schokkend nieuws lekt uit over prins Harry: "Maandenlange affaire" Royalty
Royalty

Schokkend nieuws lekt uit over prins Harry: "Maandenlange affaire"

Schokkend nieuws lekt uit over prins Harry: "Maandenlange affaire"

Prins Harry is ondertussen al meer dan vier jaar getrouwd met Meghan Markle. Toch komt er nu opvallend nieuws naar buiten over zijn liefdesleven voor hij Meghan leerde kennen.

Een bekende realityster heeft recent toegegeven dat ze een maandenlange affaire heeft gehad met prins Harry. Catherine Ommanney gaf dat zelf toe aan het blad The Sun. Catherine is bekend geworden door het tv-programma ‘The Real Housewives of DC’. De affaire vond volgens haar plaats in 2006.

Ondertussen is Harry al vier jaar getrouwd met Meghan Markle, maar hij heeft wel met verschillende vrouwen gedate voor haar. Toch doet het nieuws over deze affaire heel wat wenkbrauwen fronsen. Catherine was toen 34 jaar oud en Harry slechts 21. “Een prins kan er niet vandoor gaan met een 34-jarige moeder van twee. Dat is gewoon niet de bedoeling”, vertelt ze zelf.

Ondanks het grote leeftijdsverschil geeft ze toe dat ze samen wel een heel leuke tijd hebben gehad. Toch wist ze meteen dat het nooit iets serieus zou worden. “Als hij geen koninklijke was en misschien tien jaar ouder, dan zou hij mijn perfecte man zijn”, aldus Catherine.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws