Serieuze bom ontploft in het 'Big Brother'-huis: productie moet plots ingrijpen Royalty
Royalty

Serieuze bom ontploft in het 'Big Brother'-huis: productie moet plots ingrijpen

Serieuze bom ontploft in het 'Big Brother'-huis: productie moet plots ingrijpen

De gemoederen lopen hoog op in het ‘Big Brother’-huis. De bewoners leven intussen al bijna vier weken onder hetzelfde dak en de nodige frustraties stapelen zich op. Door een slaande ruzie voelde de productie zich gisteren geroepen om in te grijpen.

Dat het niet altijd botert tussen Rob en Ali konden de trouwe ‘Big Brother’-kijkers al meermaals vaststellen. Wat begon als een discussie over iets kleins, liep gisteren volledig uit de hand. Rob had al meermaals aangegeven dat hij het absoluut niet kan verdragen als mensen natte handdoeken in de wasmand gooien, want dat zorgt voor een onaangenaam geurtje. En toch gebeurde het gisteren weer.

Hij duidde Ali meteen als de schuldige aan. Die probeerde zich op zijn beurt te verdedigen, maar tevergeefs. Rob liet zijn medebewoner niet uitspreken. “Je gaat toch geen natte handdoeken erin gooien? Je bent toch niet achterlijk? Komaan man, met je excuses altijd”, schreeuwt hij het uit. Enkele ogenblikken later ontplofte de bom. Ali was verbouwereerd en probeerde nogmaals zijn kant van het verhaal doen en alles uit te praten.

“Luister, Rob, ik was het niet. Ik heb vandaag niet eens gedoucht. Ik ben heel beleefd tegen u, ik heb veel respect voor u, ik heb u graag, maar je manier van spreken moet toch een toontje lager”, klinkt het. Waarna het volume serieus de lucht in schoot en de twee heren steeds hardere woorden naar elkaar afvuurden, tot grote ergernis van de medebewoners. Zij moesten tussenkomen en de productie van ‘Big Brother’ besloot de livestream meteen stil te leggen.

Hieronder kan je de hevige ruzie bekijken:

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws