Verschrikkelijk wat prinses Amalia overkwam in kindertijd: "Ze moest ervoor zelfs naar psycholoog" Royalty
Royalty

Verschrikkelijk wat prinses Amalia overkwam in kindertijd: "Ze moest ervoor zelfs naar psycholoog"

Verschrikkelijk wat prinses Amalia overkwam in kindertijd: "Ze moest ervoor zelfs naar psycholoog"

Prinses Amalia, de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima en de eerste in lijn voor de troonopvolging, heeft een bijzonder moeilijk jeugd gehad. Dat blijkt uit de HLN Original-videoreeks 'Kroonprinsessen, the next generation'.

Je zou denken dat iemand die later de troon zal bestijgen, veel vriendjes op school heeft. Maar niets was minder waar bij prinses Amalia. Zij had in de basisschool slechts een vriendinnetje, maar die claimde haar volledig.

"Ze heeft er toen met haar ouders over gepraat, en ze moest zelfs naar de kinderpsycholoog", vertelt de Nederlandse royaltyjournalist Sam Hoevenaar in de videoreeks van HLN. "Ze hebben dat meisje daarop aangesproken, en die heeft Amalia daarna direct laten vallen", aldus Hoevenaar.

Ongelukkig

Die periode zorgde voor bijzonder veel verdriet bij Amalia. Zo zou ze heel ongelukkig geweest zijn door de situatie en veel geweend hebben. "Het illustreert hoe moeilijk het voor haar is om vriendschappen af te sluiten", aldus HLN-royaltyexpert Wim Dehandschutter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws