Weer harde klap voor Britse royals na overlijden Queen Elizabeth: "Schandalig" Royalty
Royalty

Weer harde klap voor Britse royals na overlijden Queen Elizabeth: "Schandalig"

Weer harde klap voor Britse royals na overlijden Queen Elizabeth: "Schandalig"

Het is juist een maand geleden dat Queen Elizabeth overleden is, maar de Britse koninklijke familie krijgt alweer een harde slag. Het nieuws zorgt meteen voor heel wat heisa.

Binnenkort verschijnt er een nieuw seizoen van de populaire Netflix-serie 'The Crown’. Daar blijkt nu een scène in te zitten die voor heel wat ophef zorgt. Ook veel critici hebben hun bezorgdheid al geuit over het nieuwe seizoen van het programma, waardoor Netflix onder vuur ligt.

Britse tabloid The Sun onthult dat er in de serie een intieme scène te zien zal zijn. Zo zou prins Philip, de man van Queen Elizabeth, een affaire nastreven met goede vriendin Penny Knatchbull. Prins Philip zou tegen haar paten over de problemen in zijn huwelijk met Queen Elizabeth, terwijl ze elkaars handen vasthouden.

Dit nieuws levert veel kritiek op, want experts vinden het schandalig dat dit getoond wordt juist nadat Queen Elizabeth naast prins Philip ten ruste werd gelegd. Volgens Dickie Arbiter, die de woordvoerder van Elizabeth was van 1988 tot 2000, is dit wansmakelijk. Volgens hem zit het verhaal heel anders in elkaar. "Er is geen sprake van een affaire", zegt hij.

Populair

Laatste nieuws