Winkels van Carrefour hebben boodschap voor klanten: "Kans op besmetting" Royalty
Royalty

Winkels van Carrefour hebben boodschap voor klanten: "Kans op besmetting"

Winkels van Carrefour hebben boodschap voor klanten: "Kans op besmetting"

Na een controle en om de veiligheid van de consument te waarborgen, neemt het bedrijf LDC - SABLE SAS uit voorzorg de kippenfilet (witte hoevekip) van het merk Loué en Bouten (witte hoevekip) van het merk Loué, verkocht in de beenhouwerijafdeling van verscheidene Carrefour winkels in België, uit de handel en roept het product terug van bij de consumenten omwille van de mogelijke aanwezigheid van salmonella.

Beschrijving van het product :

Naam : kippenfilet (witte hoevekip) van het merk Loué
EAN : 2951079500000
Vervaldata (TGT) : 14-15/09/20
LOT 2020037740

Naam : Kippenbouten (witte hoevekip) van het merk Loué
EAN : 2951079500000
Vervaldata (TGT) : 14-15-17/09/20
LOT 2020037740

Het bedrijf LDC - SABLE SAS neemt uit voorzorg het product kippenfilet (witte hoevekip van het merk Loué en kippenbout (witte hoevekip) van het merk Loué uit de handel en roept deze producten terug van bij de consumenten omwille van de mogelijke aanwezigheid van salmonella.

Deze producten zijn uit de handel gehaald. Er werden echter een aantal producten op de Belgische markt verkocht voor de terugroeping. Consumenten die bovenstaande producten in hun bezit hebben worden gevraagd om deze niet te consumeren en ze terug te brengen naar hun verkooppunt, waar ze terugbetaald zullen worden.

De mogelijke symptomen van een salmonellabesmetting zijn buikkrampen en diarree, vaak vergezeld van koorts. Deze symptomen doen zich meestal voor binnen de 12 tot 72 uur na de besmetting. Deze symptomen kunnen ernstiger zijn bij jonge kinderen, zwangere vrouwen, oudere personen of personen met een verminderde immuniteit.

Personen die de bovengemelde producten hebben geconsumeerd en die deze symptomen vertonen, worden verzocht hun behandelend geneesheer te raadplegen en hem op de hoogte te brengen van deze consumptie.

Voor meer informatie kunnen de klanten terecht bij de klantendienst van Carrefour Belgium op het gratis nummer 0800/9.10.11, alle werkdagen van 8.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Het bedrijf LDC - SABLE SAS verontschuldigt ons bij de klanten van Carrefour voor het ongemak.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws