Zien: Britse koning Charles en Camilla worden bekogeld tijdens formeel evenement Royalty
Royalty

Zien: Britse koning Charles en Camilla worden bekogeld tijdens formeel evenement

Zien: Britse koning Charles en Camilla worden bekogeld tijdens formeel evenement

Tijdens een bezoek aan de stad York krijgen koning Charles en koningin-gemalin Camilla het zwaar te verduren. In een video is te zien hoe ze uitgejouwd en bekogeld worden.

Het bezoek van Charles en Camilla in York zorgt voor heel wat heisa. Het vorstenpaar is daar voor enkele formele verplichtingen, waaronder de onthulling van een standbeeld van de overleden Queen Elizabeth. Dat is zelfs het eerste standbeeld dat onthuld wordt sinds haar overlijden.

Wanneer het koppel aankomt op een evenement staan er heel wat toeschouwers hen op te wachten. Toch blijkt niet iedereen fan te zijn van de nieuwe koning, want er is heel wat boegeroep te horen. Dat is niet het enige, want een man werpt zelfs enkele eieren richting de twee.

“Dit land is gebouwd op het bloed van slaven”, zou de man geroepen hebben naar Charles en Camilla. Meteen na het incident werden zij in veiligheid gebracht en de man werd aangehouden door de politie. De omstaanders schreeuwen dat hij zich moest schamen voor wat hij heeft gedaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws