"Bom": Amy Sonck showt haar goedgevulde boezem in een wel erg strak topje sexy
sexy

"Bom": Amy Sonck showt haar goedgevulde boezem in een wel erg strak topje

"Bom": Amy Sonck showt haar goedgevulde boezem in een wel erg strak topje

Amy Sonck laat zich nog maar eens van haar beste kant zien op Instagram. De knappe blondine doet de monden van al haar volgers wagenwijd openvallen met een uitdagend kiekje.

Veel mensen kennen Amy Sonck beter als de bloedmooie dochter van ex-Rode Duivel Wesley Sonck. De blondine heeft heel wat fans op Instagram en die trakteert ze geregeld op knappe plaatjes van zichzelf. Deze keer plaatst ze opnieuw een opvallende foto ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag.

Zo poseert Amy voor de camera terwijl ze door de straten van Aalst wandelt. Wat vooral de aandacht trekt, is haar opvallende outfit. Ze draagt een strak topje en met haar diep uitgesneden decolleté laat ze de harten van haar volgers sneller slaan. Zij moeten meteen ook wat kwijt over dit nieuwe kiekje.

Haar fans vinden namelijk dat Amy er weer fantastisch uitziet. “Geweldig, topper", "Je ziet er stralend uit met je mooie outfit”, “Wauw, leuke verschijning”, “Beauty”, “Prachtige vrouw”, “Schoonheid”, “Je bent heel aantrekkelijk”, “Knapperd”, "Mooie dame” en “Geweldige outfit”, klinkt het in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws