Camille Dhont brengt iedereen aan het blozen in bikini: "Nog nooit iemand mooiers gezien" sexy
sexy

Camille Dhont brengt iedereen aan het blozen in bikini: "Nog nooit iemand mooiers gezien"

Camille Dhont brengt iedereen aan het blozen in bikini: "Nog nooit iemand mooiers gezien"

Ze kan de tijd wellicht niet noemen dat ze nog eens vakantie heeft gehad, maar nu was het eindelijk zover. Camille Dhont heeft er een deugddoende reis naar Spanje op zitten. Op sociale media verbluft de 22-jarige zangeres iedereen met enkele wondermooie, maar ook zwoele reiskiekjes.

Als iemand een ontspannende vakantie had verdiend, dan was het Camille Dhont wel. Na een zomer vol optredens en opnames voor haar telenovelle ‘Milo’ en het releasen van haar nieuwe plaat ‘Magie’, zocht de zangeres de Spaanse zon op.

Op Instagram laat Camille haar volgers meegenieten van haar vakantie. En daar hoorden bij: veel zon, lekker eten, mooie landschapen, spannende activiteiten en af en toe een frisse duik in het zwembad.

De allermooiste vrouw

In bikini zet de blondine haar lichaam duidelijk in de kijker. En dat is ook haar volgers in het oog gesprongen. “Wauw, sexy”, “Zulke mooie foto’s”, “Prachtige bikini”, “So pretty”, “Je straalt”, “Aaah, mooie vrouw dat je bent”, “De allermooiste jij” en “Nog nooit iemand knappers gezien”, strooien ze met complimenten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws