Celine Van Ouytsel laat Instagram bijna ontploffen met sexy bikinifoto: "Hottie" sexy
sexy

Celine Van Ouytsel laat Instagram bijna ontploffen met sexy bikinifoto: "Hottie"

Celine Van Ouytsel laat Instagram bijna ontploffen met sexy bikinifoto: "Hottie"

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel weet hoe ze haar volgers helemaal gek moet maken. Op Instagram deelt ze een nieuw vakantiekiekje en ze laat haar hele lichaam in bikini zien.

Celine Van Ouytsel werd in 2020 verkozen tot Miss België. Sindsdien doet ze het enorm goed op sociale media. Zo heeft ze meer dan 170 duizend volgers op Instagram en die willen maar al te graag prachtige kiekjes van de miss zien. Deze keer laat Celine zich opnieuw van haar beste kant zien.

Op haar Instagrampagina heeft ze de laatste dagen verschillende foto’s gepost van haar vakantie in Marbella. Ondanks dat ze nu terug in België is, plaatst ze nu opnieuw een pikant kiekje. Zo krijgen we Celine te zien in een felroze bikini en zet ze al haar rondingen in de kijker. “Betere oorden”, schrijft ze erbij.

De bikinifoto valt erg in de smaak bij haar volgers, want die laten allemaal complimentjes achter in de commentaren. “Jij bent belachelijk mooi, het zou illegaal moeten zijn!”, “Beauty”, “Stralende verschijning”, “Wauwie”, “Verliefd”, “Sexy en cute” en “Wat een knapperd”, reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws