Katja Retsin (51) poseert in bikini en laat Instagram bijna crashen: "Wat een bom!" sexy
sexy

Katja Retsin (51) poseert in bikini en laat Instagram bijna crashen: "Wat een bom!"

Katja Retsin (51) poseert in bikini en laat Instagram bijna crashen: "Wat een bom!"

Katja Retsin (51) geniet momenteel met haar man Jan Schepens (52) en haar drie kinderen van een deugddoende vakantie op Ibiza. Op Instagram trakteert ze haar volgers nu ook op enkele zwoele vakantiekiekjes.

Een maand geleden was het nog groot feest ten huize Katja Retsin en Jan Schepens. Op 7 juli was het namelijk exact 23 jaar geleden dat de twee in het huwelijksbootje stapten. Samen hebben ze ook drie kinderen: Manou (17), Milla (14) en Mattisse (10).

Momenteel vertoeft Katja Retsin samen met haar gezin op haar favoriete eiland Ibiza. "Al meer dan tien jaar is Ibiza mijn tweede thuis", vertelt Katja daar vandaag over in Het Laatste Nieuws. "We hebben er destijds een huis kunnen kopen voor een schappelijke prijs, vandaag zou dat onbetaalbaar zijn. Aan wie er nog nooit geweest is, krijg je het moeilijk uitgelegd, maar Ibiza is een magische plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Voor mij begint de ontspanning al zodra het vliegtuig landt op Ibiza Airport", aldus Katja.

Out of office

Op Instagram deelde Katja nu ook enkele mooie vakantieplaatjes. Daarop zien we de voormalige omroepster in bikini poseren in de zee. "Out of office", schrijft ze er toepasselijk bij. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk van de mooie kiekjes. "Wat een bom!", "Wauw!" en "Zo mooi!", klinkt het onder meer in de comments onder de Instagrampost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws