Knappe Oumi Rayane maakt man Remco Evenepoel helemaal gek: "Mijn mooie vrouw" sexy
sexy

Knappe Oumi Rayane maakt man Remco Evenepoel helemaal gek: "Mijn mooie vrouw"

Knappe Oumi Rayane maakt man Remco Evenepoel helemaal gek: "Mijn mooie vrouw"

Oumi Rayane laat zich opnieuw van haar beste kant zien op Instagram. De echtgenote van Remco Evenepoel post een stralend plaatje en doet zo de mond van de wielrenner wagenwijd openvallen.

2022 was niet alleen een bijzonder jaar voor Remco Evenepoel op professioneel vlak. Ook in de liefde ging het hem voor de wind. Zo stapte hij ook in het huwelijksbootje met zijn jeugdliefde Oumi Rayane. Ondertussen zijn we al enkele maanden verder, maar Remco is nog steeds stapelverliefd op zijn vrouw.

Oumi post een nieuw kiekje op Instagram waarop we haar te zien krijgen in een blauwe jurk. “Noem me prinses Jasmine”, schrijft ze erbij. Niet alleen zijzelf vindt dat ze op Jasmine uit ‘Alladin’ lijkt, ook volgens Nora Gharib is de gelijkenis treffend. “Hallo, prinses Jasmine”, reageert ze al snel.

Niet alleen Nora is onder de indruk van de nieuwe foto van Oumi. Ook haar man Remco vindt dat ze er geweldig uitziet. “Mijn mooie vrouw”, schrijft hij trots. “Heerlijk”, “Schoonheid”, “Wauw”, “Wat een vrouw”, “Knap”, “Magnifiek”, “Heel mooi” en “Zo schoon”, reageren haar volgers ook nog.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws