Liese Luwel maakt het stomend heet in gewaagde lingerie: "Wat een mooie billen" sexy
sexy

Liese Luwel maakt het stomend heet in gewaagde lingerie: "Wat een mooie billen"

Liese Luwel maakt het stomend heet in gewaagde lingerie: "Wat een mooie billen"

Liese Luwel raakte bekend door haar deelname aan de realityshow ‘Big Brother’. Daarin werd ze derde. Eerder dit jaar kreeg ze helaas te horen dat ze aan multiple sclerose lijdt. Al laat ze haar hoofd niet hangen en probeert ze een zo normaal mogelijk leventje te leiden.

Zo klust ze regelmatig bij als model. Ze heeft al meerdere fotoshoots voor het kledingmerk Etam achter de rug. Op Instagram geeft de realityster daar nu een voorproefje van. Vol zelfvertrouwen zien we Liese poseren in verschillende pikante lingeriesetjes.

“Behind the scenes bij Etam. Ik kan niet wachten om jullie de resultaten te showen”, laat Liese weten. Aan de video te zien, zal het resultaat er mogen zijn. En daar zijn haar volgers het over eens. “Zo mooi, wauw”, “Hot”, “Wat een body” en “Wat een mooie billen”, laten ze weten.

Haar volgers prijzen dan ook dat ze haar lichaam durft te tonen zoals het is. “Eindelijk eens een echt vrouwenlichaam”, “Dat is pas een vrouw en niet zo’n paspop uit de etalage” en “Prachtig figuur, eindelijk normale maten”, schrijven ze gelukkig.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws