Liese Luwel uit 'Big Brother' gooit haar billen in de strijd: "Mooie kont" sexy
sexy

Liese Luwel uit 'Big Brother' gooit haar billen in de strijd: "Mooie kont"

Liese Luwel uit 'Big Brother' gooit haar billen in de strijd: "Mooie kont"

Liese Luwel raakte bekend door haar deelname aan de realityshow ‘Big Brother’. Daarin werd ze vorig jaar derde. Eerder dit jaar kreeg ze helaas te horen dat ze aan multiple sclerose lijdt. Al laat ze haar hoofd niet hangen en probeert ze een zo normaal mogelijk leventje te leiden.

Zo klust ze regelmatig bij als model. En dat doet ze met glans ook. Ze heeft al meerdere fotoshoots voor het lingeriemerk Etam achter de rug en mag nu ook model staan voor modemerk ‘La Loca’. Op Instagram geeft Liese nu een voorproefje van een hele reeks foto's die we ongetwijfeld nog mogen verwachten.

De realityster weet duidelijk waar ze mee bezig is. Ze gooit alles in de strijd en laat maar weinig aan de verbeelding over. Vooral haar kleine kanten slipje doet bij haar volgers het hoofd op hol slaan. “Damn”, “Pretty”, “Schone vrouw”, “Fieuw fieuw” en “Mooie kont”, lezen we tussen alle vlammetjes en hartjes in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws