"Nog mooier zo": 'Big Brother'-winnares Jill Goede laat vol in boezem kijken na borstvergroting

230814jillgoedeinstagram
Jill Goede, die ‘Big Brother’ won in 2021 en verloofd is met Leroy de Rouw uit ‘Big Brother 2022’, pronkt op vakantie met haar diepe decolleté. De realityster liet onlangs nog haar borsten vergroten en is zichtbaar tevreden met het resultaat.
Eind juli liet Jill Goede een borstvergroting uitvoeren. De ‘Big Brother’-winnares was het afgelopen jaar maar liefst 15 kilo afgevallen. “Bh’s werden moeilijker om aan te doen of ik propte er maar wat in zodat het leek dat ik toch twee volle borsten had. Niemand die het zag, maar ik voelde mij niet prettig in dit lichaam”, liet ze weten op Instagram. “Na veel nadenken heb ik toch besloten om dit voor mezelf te doen. Echt voor mezelf.”
Enkele weken na deze grote ingreep geniet Jill alweer van een deugddoende vakantie op Mallorca. “Ik geniet volop. Ik doe vrij weinig tot helemaal niks en dat bevalt mij helemaal”, knipoogt de blondine op Instagram. Daar zet de ‘Big Brother’-winnares haar nieuwe borsten nu ook duidelijk in de kijker in een doorzichtig topje.

Nóg mooier

De complimenten bleven niet lang uit. “Knapperd”, “Wauw, knappie”, “Wat zie je er prachtig uit”, “Mooie vrouw” en “Nog mooier geworden”, schrijven haar volgers met ontelbare hartjes en vlammetjes in de reacties.