"Pfieuw!": Sarah Puttemans maakt het bloedheet met sexy bikinifoto's sexy
sexy

"Pfieuw!": Sarah Puttemans maakt het bloedheet met sexy bikinifoto's

"Pfieuw!": Sarah Puttemans maakt het bloedheet met sexy bikinifoto's

Sarah Puttemans is helemaal klaar voor de zomer. De vriendin van Viktor Verhulst laat zich van haar beste kant zien in een felgroene bikini en dat valt duidelijk in de smaak bij haar volgers. Zij laten meteen weten wat ze denken van deze uitdagende kiekjes.

Veel mensen zullen Sarah Puttemans beter kennen als de vriendin van Viktor Verhulst. De tortelduifjes zijn intussen al meer dan tweeënhalf jaar samen en ze zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. Toch is Sarah zelf ook een bekend gezicht. Niet alleen worden haar vlogs veel bekeken op YouTube, ze doet het ook erg goed op sociale media. Zo heeft ze maar liefst 176.000 volgers op Instagram.

Op haar Instagrampagina deelt ze geregeld knappe plaatjes, maar soms durft ze ook een stapje verder te gaan. Zo showt ze deze keer haar volledige lichaam in een felgroene bikini. "Bringing the good weather to your feed", schrijft de influencer onder deze gewaagde fotoreeks. Haar volgers vinden alvast dat ze er geweldig uitziet in haar nieuwe bikini.

Verbluft

Zij overladen Sarah dan ook meteen met heel wat complimentjes. "Magnifiek", "Very beautiful", "Supermooie bikini, geweldig die kleur", "Je straalt", "Heel mooi", "Pretty", "Pfieuw", "The body", "Wat een knappe bikini, Sarah", "Wow" en "Love it", klinkt het onder meer in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws