Pommeline Tillière is jarig en trakteert iedereen op een pikante lingeriefoto sexy
sexy

Pommeline Tillière is jarig en trakteert iedereen op een pikante lingeriefoto

Pommeline Tillière is jarig en trakteert iedereen op een pikante lingeriefoto

Het is een bijzondere dag voor 'Temptation'-Pommeline. De blondine mag vandaag 29 kaarsjes uitblazen en om dat te vieren plaatst ze een gewaagd kiekje op Instagram. Ze laat zich van haar meest sexy kant zien in lingerie en dat valt duidelijk in de smaak bij haar volgers.

Pommeline Tillière kennen we nog van ‘Temptation Island’. Na haar deelname aan dat tv-programma is ze ook erg populair geworden op sociale media. Hoewel ze tegenwoordig de meest pikante beelden voor OnlyFans houdt, gooit ze geregeld nog onthullende kiekjes online. Dat doet ze nu opnieuw.

Zo post ze nu een opvallend plaatje voor haar 29ste verjaardag. De blondine, die momenteel in Londen vertoeft, poseert op het bed in haar hotelkamer met verschillende ballonen. "Hoofdstuk 29", schrijft Pommeline erbij. De realityster draagt een strak, zwart lingeriesetje en laat zo heel wat bloot zien. Met deze post lokt ze heel wat reacties uit.

Felicitaties

Al haar volgers willen haar namelijk meteen feliciteren. “Gelukkige verjaardag”, “Proficiat”, “Happy one” en “Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, maak er een gezellige dag van”, reageren zij onder meer. Ook moeten ze nog wat kwijt over het plaatje van Pommeline. “Pretty babe”, "Knapperd" en “Wat een prachtige foto”, klinkt het ook nog in de comments.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws