Raphaëlla uit 'Love Island' gaat volledig uit de kleren: "Hete tijger" sexy
sexy

Raphaëlla uit 'Love Island' gaat volledig uit de kleren: "Hete tijger"

Raphaëlla uit 'Love Island' gaat volledig uit de kleren: "Hete tijger"

De winter is officieel ingezet, maar niet voor Raphaëlla Deuringer uit ‘Love Island’. De realityster pikt net voor de feestdagen nog even een straaltje zon mee in het Mexicaanse Cancún. En haar volgers, die laat ze maar al te graag even meegenieten van haar reis.

Raphaëlla Deuringer vertoeft momenteel in het zonnige Mexico en slaagt er keer op keer in haar volgers jaloers te maken met prachtige vakantiekiekjes. Gelukkig maakt ze het telkens goed met enkele pikante foto’s waardoor de temperatuur ook hier de lucht in schiet.

Tijdens golden hour poseert de realityster in haar nieuwste lingeriesetje op het balkon. Opnieuw laat Raphaëlla vol in haar diepe decolleté kijken. De Mexicaanse zon lijkt haar enorm deugd te doen. Ze ziet er stralend uit. “Zet mij maar op je verlanglijstje voor kerst”, schrijft Raphaëlla speels onder haar plaatjes.

“Jij staat al bovenaan op mijn verlanglijstje”, reageert iemand als de bliksem. En dat geldt blijkbaar ook voor de rest van haar volgers. “Wat zie je er weer fantastisch uit”, “Sexy hoor”, “Jeetje”, “Geen woorden voor”, “Hot”, “Ja, hallo”, “Naturel prachtig”, “Bloedmooi” en “Zo’n tijger”, zijn Raphaëlla’s volgers het erover eens.

Populair

Laatste nieuws