Raphaëlla uit 'Love Island' pronkt met lichaam in kleine bikini: "Zo sexy" sexy
sexy

Raphaëlla uit 'Love Island' pronkt met lichaam in kleine bikini: "Zo sexy"

Raphaëlla uit 'Love Island' pronkt met lichaam in kleine bikini: "Zo sexy"

Het is een nieuw jaar, maar dat betekent niet dat Raphaëlla Deuringer ons zal laten vergeten wat ze in huis heeft. Met een zwoele video van haar vakantie in Mexico doet ze de monden van haar volgers ver openvallen.

Momenteel vertoeft Raphaëlla Deuringer, die je kan kennen uit het tweede en derde seizoen van ‘Love Island’, in het zonnige Mexicaanse Cancún. Dat ze ervan geniet, is eraan te zien. Op tijd en stond laat ze haar volgers met enkele pikante kiekjes meegenieten van haar tropische vakantie.

In een knalrode weinig verhullende bikini wandelt de realityster door de zee en gaat ze zwoel door haar haren. Als je niet beter wist, zou je denken dat je naar een aflevering van ‘Baywatch’ kijkt. “Wees gelukkig, het maakt mensen gek”, schrijft Raphaëlla onder de video op Instagram.

“Jij maakt mij helemaal gek”, bevestigt één van haar volgers meteen. “Als die mensen gek worden van jouw lichaam, geef ze dan maar eens ongelijk”, gaat iemand er verder op in. “Raphaëlla, je bent de bom”, “Zo mooi en sexy”, “Je bent een prachtige dame”, “Beauty”, “Lekker, hoor”, “Wat een prachtvrouw”, “Gorgeous” en “Alweer zo schitterend mooi”, klinken een paar van de talrijke complimentjes onder de video.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws