Raphaëlla uit 'Love Island' verbluft in diep uitgesneden jurkje: "Damn girl!" sexy
sexy

Raphaëlla uit 'Love Island' verbluft in diep uitgesneden jurkje: "Damn girl!"

Raphaëlla uit 'Love Island' verbluft in diep uitgesneden jurkje: "Damn girl!"

Raphaëlla Deuringer weet hoe ze een feestje moet bouwen. De realityster post enkele plaatjes van oudejaarsavond en daar merken haar volgers meteen iets aan op.

Raphaëlla Deuringer is bekend geworden door haar deelname aan ‘Love Island’. Ook zij heeft het nieuwe jaar goed ingezet met een feestje en daar laat ze nu meer van zien op haar Instagrampagina. De realityster draagt een erg strak jurkje en laat ook meteen diep in haar boezem kijken.

“Dit jaar wordt het jaar dat ik mijn dromen na ga”, schrijft ze onder de foto’s. “Dit wordt het jaar dat ik tegen de Raphie die het leven ooit niet meer zag zitten kan zeggen: ‘We made it'", gaat ze verder. Heel wat goede voornemens dus, maar haar volgers hebben vooral aandacht voor haar looks.

Zij laten namelijk in de comments weten dat Raphaëlla er opnieuw fantastisch uitziet. “Omg, wauw”, “Hoe knap kan je zijn”, “Mooiste dame”, “Gewoon magnifiek”, “Prachtvrouw dat je bent”, “Keimooi”, “Heet”, “Jij bent zo mooi en sexy” en “Topper”, reageren zij onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws