Sofie Dumont poseert poedelnaakt in bad: "Ik accepteer mezelf zoals ik ben" sexy
sexy

Sofie Dumont poseert poedelnaakt in bad: "Ik accepteer mezelf zoals ik ben"

Sofie Dumont poseert poedelnaakt in bad: "Ik accepteer mezelf zoals ik ben"

Sofie Dumont laat zich van haar meest gewaagde kant zien en gaat volledig uit de kleren op Instagram. Maar dat doet de tv-kokkin wel met een prachtige boodschap.

Ter gelegenheid van moederdag heeft Sofie Dumont een prachtige boodschap voor haar vrouwelijke volgers. “Mama zijn is de meest pure vorm van liefde, maar is ook jezelf & je lijf graag zien. Het heeft me als vrouw zoveel verrijkt & geleerd om mezelf te accepteren zoals ik ben”, schrijft de tv-kokkin.

Daarbij deelt ze een reeks foto’s waarop ze poedelnaakt in bad poseert. En die laten erg weinig aan de verbeelding over. “Don’t check my boobs, go check yours ladies & love them”, moedigt Sofie haar volgers aan.

Van een knappe vrouw gesproken

Haar foto’s vallen duidelijk in de smaak. “Wauw, mooi”, “Oooh knap”, “Beautiful lady”, “Magnifique”, “Hoe schoon is dit”, “Wat een mooie vrouw”, Prachtig, puur” en “Van een knappe vrouw gesproken”, lezen we in de reacties. Sofie weet hoe ze haar volgers’ aandacht moet trekken.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws