'Temptation'-Megan maakt volgers gek met sexy kiekje van haar goedgevulde boezem sexy
sexy

'Temptation'-Megan maakt volgers gek met sexy kiekje van haar goedgevulde boezem

'Temptation'-Megan maakt volgers gek met sexy kiekje van haar goedgevulde boezem

Megan Desaever vertoeft momenteel in het zonovergoten Dubai en daar post ze opnieuw heel wat leuke beelden van op sociale media. De realityster laat zich nu van haar beste kant zien in bikini en al snel wordt ze overladen met complimentjes.

Megan Desaever hebben we leren kennen in het tv-programma ‘Temptation Island’. De brunette is momenteel vooral actief als OnlyFans-model en influencer. Recent was er nog heel wat te doen rond Megan, want ze verklapte dat ze geen belastingen betaalde op haar OnlyFans-inkomsten.

Op dat platform deelt Megan voornamelijk seksueel getinte content, maar ook op Instagram trakteert ze haar volgers geregeld op pikante plaatjes. Ook nu laat ze weer erg diep in haar boezem kijken. Het ‘Temptation’-gezicht draagt namelijk een kleine bikini en zo laat ze veel bloot zien. “Summer glow” en “No make-up”, schrijft ze er nog bij.

Hot hot hot

Met deze uitdagende foto laat ze de harten van al haar volgers alweer sneller slaan. Zij vinden dan ook dat Megen er geweldig uitziet. “Heel mooi”, “Zo knap”, “Babe”, “Prachtige bikini”, “Wow”, “Oh sexy”, “Je ziet er stralend uit in je mooie bikini”, “Beauty” en “Hot hot hot”, klinkt het onder meer in de commentaren.

Populair

Laatste nieuws