Thibaut Courtois' verloofde buigt voorover en pronkt met borsten: "Oh my god!" sexy
sexy

Thibaut Courtois' verloofde buigt voorover en pronkt met borsten: "Oh my god!"

Thibaut Courtois' verloofde buigt voorover en pronkt met borsten: "Oh my god!"

Mishel Gerzig weet hoe ze haar volgers helemaal gek moet maken. De verloofde van Thibaut Courtois draagt een weinig verhullende outfit en laat vervolgens vol in haar boezem kijken.

Thibaut Courtois vormt al bijna anderhalf jaar een koppel met Mishel Gerzig. De twee leerden elkaar kennen in 2021 via sociale media en in augustus maakten ze hun relatie bekend. Nog geen jaar later vroeg Thibaut het Israëlische model ten huwelijk op een boot aan de Italiaanse Amalfikust.

Mishel is zelf bijzonder populair op Instagram. Zo heeft ze meer dan 700.000 volgers en dat valt vooral te wijten aan haar prachtige looks. Ook durft ze soms wel eens meer pikante kiekjes te plaatsen en dat doet ze nu opnieuw. Het model post een kort filmpje waarop ze voor de spiegel staat in een gewaagde outfit. Ze daagt al haar volgers uit door voorover te buigen op het einde van het fragment.

Deze beelden doen de monden van haar volgers opnieuw openvallen. In de commentaren laten ze allemaal complimentjes achter. “Prachtig”, “Super, bom”, “Wauw, jij wordt elke dag mooier”, “Godin”, “Perfectie”, “Ik val bijna flauw” en “De mooiste die er is”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws