Aaron Blommaert doet shockerende bekentenis: "Dit zou ik nooit opnieuw doen" showbizz
showbizz

Aaron Blommaert doet shockerende bekentenis: "Dit zou ik nooit opnieuw doen"

Aaron Blommaert doet shockerende bekentenis: "Dit zou ik nooit opnieuw doen"

We zien Aaron Blommaert tegenwoordig overal op de buis. Naast zijn rol in ‘Familie’ presenteerde hij deze zomer ‘Tien Om Te Zien’ en nu mag hij hetzelfde doen bij ‘The Voice van Vlaanderen’. Maar dat is niet waar het voor hem allemaal begon.

In 2015 zagen we een nog veel jongere versie van Aaron opduiken in ‘The Voice Kids’. Hij schopte het in Team Slongs tot The Battles. Nu staat hij als presentator aan An Lemmens’ - en binnenkort Gloria Monserez’ - zijde. En dat lijkt hij een pak liever te doen dan zelf deelnemen.

“Eerlijk? Ik weet niet of ik het opnieuw zou doen”, bekent Aaron in Billie. Hij was toen volop aan het puberen. En met een baard in de keel zingen, is volgens hem niet ideaal. “Achteraf bekeken was het misschien wat te vroeg voor mij. Op die leeftijd weet je nog niet wie je bent of wat je exact wilt gaan doen”, vertelt hij. Al is Aaron wel enorm dankbaar, want het heeft hem deels gebracht tot waar hij nu staat.

Aaron herinnert zich zijn stress nog als de dag van gisteren, maar dat speelt nu als presentator wel in zijn voordeel. “Het maakt dat ik heel goed weet hoe de kandidaten zich voelen. Ik probeer ook echt mijn tijd te nemen om met hen te praten en ze gerust te stellen, veel meer dan dat je op televisie ziet”, klinkt het.

Populair

Laatste nieuws