André Hazes zwaar onder vuur op sterfdag van zijn vader: "Heel onhandig" showbizz
showbizz

André Hazes zwaar onder vuur op sterfdag van zijn vader: "Heel onhandig"

André Hazes zwaar onder vuur op sterfdag van zijn vader: "Heel onhandig"

Vrijdag was het achttien jaar geleden dat André Hazes afscheid moest nemen van zijn vader. Op Instagram stonden zijn moeder Rachel en zijn zus Roxeanne even stil bij zijn dood, maar André Hazes jr. had tot verbazing van velen wel wat anders aan zijn hoofd.

André had vrijdag betere dingen te doen, namelijk zijn gloednieuwe Porsche ophalen. De autodealer deelde een foto op Instagram waarop de zanger trots met zijn nieuwe wagen staat te pronken. Maar nu krijgt André daarom heel wat kritiek naar zijn hoofd geslingerd.

Velen vinden het namelijk raar dat de zanger wel even de tijd kan nemen om zijn peperdure Porsche op te halen, maar niet om zijn vader te herdenken, zoals Rachel en Roxeanne wél hebben gedaan. Ook in het Nederlandse tv-programma 'Shownieuws' komt het onderwerp op tafel.

Voormalig presentatrice Patty Brard geeft haar ongezouten mening. "André heeft vandaag niks gepost en dat vind ik best wel frappant", zegt ze. Volgens haar mag André heel wat tactvoller zijn. "Het was best een onhandige dag om zoiets te gaan doen", besluit ze. Dat was best een grote blunder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws