Andy Peelman verbaast met opmerkelijke carrièreswitch: "Gedaan met televisie" showbizz
showbizz

Andy Peelman verbaast met opmerkelijke carrièreswitch: "Gedaan met televisie"

Andy Peelman verbaast met opmerkelijke carrièreswitch: "Gedaan met televisie"

Andy Peelman wist al een serieuze mediacarrière uit te bouwen als acteur en presentator. Maar Andy is meer dan gewoon een tv-gezicht. Nu slaat hij zelfs een verrassende nieuwe richting in. Dat vertelt hij zelf in Het Laatste Nieuws.

In oktober opent Andy namelijk een gloednieuwe zaak in Aalst, samen met zijn vrouw. Het wordt een tweedehandswinkel, genaamd 'Lorelie & Feline'. Bovendien neemt onze handige harry ook het grootste deel van de verbouwingswerken voor zijn rekening.

Naast tweedehandsspullen zal ook kledij van een wel heel bekend gezicht in de winkel liggen. Andy is namelijk in zee gedoken met Karen Damen. Karen ontwerpt wollen truien en jassen, samen met haar zus.

Betekent dit einde tv-carrière voor Andy Peelman? Voorlopig niet. "Ik weet: op mijn gezicht staat een houdbaarheidsdatum. De tv-carrière gaat goed, maar dat stopt vroeg of laat, hé", legt hij uit. "Het is uitzonderlijk dat je dit tientallen jaren kan doen, dus het is goed om iets achter de hand te hebben."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws