Bart Cannaerts krijgt serieuze opdoffer te verwerken: "Hoe kan dat nu?" showbizz
showbizz

Bart Cannaerts krijgt serieuze opdoffer te verwerken: "Hoe kan dat nu?"

Bart Cannaerts krijgt serieuze opdoffer te verwerken: "Hoe kan dat nu?"

In ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ ging de onklopbare Bart Cannaerts steeds moeiteloos door naar de volgende aflevering, Ella Leyers achterna. Maar na al dit goede nieuws komt nu de donderslag bij heldere hemel.

Bart Cannaerts’ passage in ‘De Allerslimste Mens’ is er een om u tegen te zeggen. Hij is al zeker van een plekje in de grote finale, want geen enkele kandidaat kan hem nog inhalen. Met zeventien deelnames op de teller, joeg hij gisteren op het onklopbare record van Ella Leyers. Eén aflevering moest hij nog halen en het record stond op zijn naam.

Maar het heeft niet mogen zijn. Daar hebben Danira Bouhkriss Terkessidis en Olga Leyers een stokje voor gestoken. Zij speelden Bart meedogenloos naar huis. “Oh my god, hoe kan dat nu?”, schreeuwt een stomverbaasde Olga het uit na het finalespel. Ze gelooft haar eigen ogen niet. “Het is een klein beetje spijtig, maar het is mooi geweest. Ik ben helemaal voldaan”, besluit Bart.

Slecht nieuws voor Bart betekent natuurlijk goed nieuws voor Ella Leyers. Dankzij haar jongere zus Olga blijft het record van achttien deelnames op haar naam staan. Olga haalde het van Bart in een bloedstollende finale. Zo heeft ze de eer van haar zus verdedigd en tv-geschiedenis geschreven, zoals Danira het zo mooi verwoordt. Benieuwd of iemand ooit nog aan Ella zal kunnen tippen.

Populair

Laatste nieuws