Carry Goossens gooit het vlak voor zijn 70e over totaal andere boeg: "Spannend" showbizz
showbizz

Carry Goossens gooit het vlak voor zijn 70e over totaal andere boeg: "Spannend"

Carry Goossens gooit het vlak voor zijn 70e over totaal andere boeg: "Spannend"

Acteur Carry Goossens kennen we vooral van zijn tv-werk. Denk maar aan Oscar uit ‘F.C. De Kampioenen’ of Jef uit ‘Lili en Marleen’. Maar ook zijn theatercarrière is er één om u tegen te zeggen. Maar binnenkort staat iets op zijn planning wat hij nog nooit eerder heeft gedaan.

Eerder deze week raakte de cast van de spektakelmusical ‘Red Star Line’ bekend. Studio 100 wist velen te verrassen door uit te pakken met enkele onverwachte namen. Carry Goossens en Peter Van Den Begin zijn daar hét voorbeeld van. Met ‘Red Star Line’ heeft Carry zelfs zijn allereerste musicalrol ooit beet.

Carry neemt de rol van boekhouder Maurice voor zijn rekening. Het wordt een musicaldebuut om over naar huis te schrijven. Hij schittert meteen naast enkele grote namen: Peter Van de Velde, Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Lotte Stevens en Ianthe Tavernier. “Wat ben ik blij dat ik in zo’n magische machine mag meedoen”, zegt Carry trots in Het Belang van Limburg.

“Ik word in januari 70 en ik maak mijn debuut. Je bent jong en je wil wat”, grapt Carry. “In mijn leven speelde ik al zoveel uiteenlopende dingen maar een musical was daar nog niet bij”, vervolgt hij. Hoewel de ervaren acteur in het begin wat sceptisch was, is hij toch blij dat hij toegezegd heeft. “Het zal een bijzondere ervaring zijn. Spannend om daar nu ook zelf in mee te spelen”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws