Christophe uit 'Blind Getrouwd' heeft groot nieuws, ex-man Nick moet wat kwijt showbizz
showbizz

Christophe uit 'Blind Getrouwd' heeft groot nieuws, ex-man Nick moet wat kwijt

Christophe uit 'Blind Getrouwd' heeft groot nieuws, ex-man Nick moet wat kwijt

Christophe Ramont deelt geweldig nieuws, want hij start aan een nieuw hoofdstuk. Daar vertelt hij graag meer over op zijn Instagrampagina en zijn ex-man Nick Laenen heeft een duidelijke boodschap voor hem.

Christophe Ramont kennen we nog van zijn deelname aan het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’. Toen stapte hij in het huwelijksbootje met Nick Laenen, maar dat bleek toch geen succesverhaal te zijn. De twee gingen uit elkaar, maar ze steunen elkaar nog steeds door dik en dun. Nu meldt Christophe dat hij klaar is voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven.

Vorige week kondigde hij al aan dat hij ontslag heeft genomen. “Ik heb de deur van consultancy achter mij toegetrokken”, schreef Christophe toen. Hij verklapte nog niets over een nieuwe job, maar daar vertelt hij nu meer over. “Sinds deze week ben ik aan de slag als administratief ondersteuner van het Voorsprongfonds bij Arteveldehogeschool”, aldus Christophe.

“Een tijdelijke en deeltijdse job, waarbij ik de financiële en inhoudelijke rapportering strak zal (proberen) opvolgen”, klinkt het. Een nieuwe uitdaging die hij volledig ziet zitten, zeker omdat hij terug aan het werk is in het centrum van Gent. Zijn ex-man Nick laat meteen een berichtje achter in de commentaren. “Succes”, schrijft hij met een hartje erbij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws