Dimitri Vegas en Like Mike delen enorm slecht nieuws: "Met pijn in het hart" showbizz
showbizz

Dimitri Vegas en Like Mike delen enorm slecht nieuws: "Met pijn in het hart"

Dimitri Vegas en Like Mike delen enorm slecht nieuws: "Met pijn in het hart"

Dimitri Vegas en Like Mike zullen op 16 en 17 december opnieuw de pannen van het dak spelen in het Sportpaleis. Maar daar heeft het dj-duo nu erg slecht nieuws over te melden.

In 2013 schitterden Dimitri Vegas en Like Mike voor de eerste keer samen op het podium in het Sportpaleis. Ook dit jaar brengen ze de madness opnieuw naar Antwerpen. Maar dat zal dan ook de laatste keer zijn. De broers zullen daarna geen Sportpaleisconcerten meer geven.

Een einde van een tijdperk dus, want hun spetterende show in het Sportpaleis was ondertussen jaarlijkse traditie geworden. "We willen stoppen op een hoogtepunt", zegt Dimitri Vegas in Het Laatste Nieuws. Maar dat betekent natuurlijk niet het einde van hun dj-carrière.

"Sowieso is het Sportpaleis altijd al één van onze belangrijkste shows geweest", klinkt het. Maar nu willen de broers vooral werken aan hun buitenlandse carrière. "We hebben deze beslissing met pijn in het hart gemaakt, maar als het om je carrière gaat, moet je soms bepaalde keuzes maken." Zo willen ze bijvoorbeeld meer in de VS gaan optreden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws