Dit moet Martien en Erica Meiland toch even van het hart over Linda de Mol showbizz
showbizz

Dit moet Martien en Erica Meiland toch even van het hart over Linda de Mol

Dit moet Martien en Erica Meiland toch even van het hart over Linda de Mol

In hun podcast 'Wat Goéééd' bespreken Martien en Erica wekelijks de laatste nieuwtjes, en dit met een positieve insteek. Volgens hen is er namelijk al genoeg ellende en negativiteit in de wereld. Daarom willen ze Linda de Mol nu ook een hart onder de riem steken.

Linda de Mol heeft geen gemakkelijke periode achter de rug. Haar ex Jeroen Rietbergen bleek betrokken te zijn bij het grote 'The Voice of Holland'-schandaal, dus Linda kreeg heel wat over zich heen. Nu doet ook het gerucht de ronde dat ze heel gemeen zou zijn tegenover de koffermeisjes in haar programma 'Miljoenenjacht'.

Haar grote tv-comeback als presentatrice van 'Miljoenenjacht' werd echter wel goed ontvangen. Ze wist veel kijkers naar het scherm te lokken en kreeg een langdurige staande ovatie van het publiek. Ook Martien en Erica Meiland juichen haar toe.

"Ze scoorde de pannen van het dak. Ik gun het haar enorm", zegt Martien in de podcast. "Ik waardeer echt dat ze terug is na al dat gedoe", voegt Erica er nog aan toe. Met Martien en Erica heeft Linda er in ieder geval alweer twee fans bij. "Wij zitten elke zondag voor de buis", besluit Martien vastberaden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws