Ella Leyers heeft enorm probleem na haar deelname aan 'De Allerslimste Mens' showbizz
showbizz

Ella Leyers heeft enorm probleem na haar deelname aan 'De Allerslimste Mens'

Ella Leyers heeft enorm probleem na haar deelname aan 'De Allerslimste Mens'

Nadat Ella Leyers een sterke indruk heeft nagelaten na haar deelname aan De Slimste Mens, neemt ze opnieuw deel aan De Allerslimste Mens. In dit seizoen gaan de beste deelnemers van de voorbije seizoenen het tegen elkaar opnemen, maar in deze eerste aflevering zorgt Ella vooral voor hilariteit.

Met 18 deelnames is Ella Leyers de recordhoudster van De Slimste Mens. Winnen doet ze in deze aflevering niet, wel zorgt ze voor het grappigste moment van de avond.

Tijdens de quiz vraagt Erik Van Looy aan Ella wat de hoofdstad van Kirgizië is. Nadat ze het juiste antwoord geeft, vertelt ze dat ze met haar zus Billie had gewed dat deze vraag nooit gesteld zou worden in De Allerslimste Mens.

Doordat de vraag toch is gesteld, heeft Ella haar appartement verloren aan haar zus. Daarna moet Erik een bekentenis doen. Uiteindelijk blijkt dat het doorgestoken kaart is en dat Billie hem had gebeld om hem in te lichten over de weddenschap.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws