Evi Hanssen zenuwachtig voor enorm grote stap: "Ik ga dit écht doen" showbizz
showbizz

Evi Hanssen zenuwachtig voor enorm grote stap: "Ik ga dit écht doen"

Evi Hanssen zenuwachtig voor enorm grote stap: "Ik ga dit écht doen"

Evi Hanssen hebben we al in veel verschillende gedaanten gezien. Presenteren, zingen, acteren… Er is maar weinig dat ze niet kan. Nu is het tijd voor iets nieuws en is ze klaar om de grote stap te wagen.

Zenuwen alom, maar wel helemaal klaar om een nieuw avontuur aan te gaan. Vanavond staat Evi voor de allereerste keer alleen op de planken met haar theatertour ‘Sinds ik niet meer drink’. “Ik ga dit écht doen: solo het theater in”, schrijft ze op Instagram. Tot juni volgend jaar trekt ze heel Nederland rond met haar show, België volgt pas in 2024.

“Een bijzonder moment voor mij als speler en voor jou als toeschouwer. Eerlijker, authentieker en kwetsbaarder wordt het niet”, verklapt Evi al. En na de voorstelling wil ze maar al te graag een babbeltje slaan en iedereens feedback aanhoren.

“Ben jij bij mijn allereerste keer?”, vraagt Evi. Actrice en goede vriendin Hilde De Baerdemaeker zal vast en zeker van de partij zijn. En veel enthousiaste volgers zijn hetzelfde van plan. “Heel leuk”, “Ik kijk ernaar uit” en “Toi toi toi”, luidt het in de reacties. Velen verlangen dan ook al tot de theatertour naar ons land komt.

Sinds ik niet meer drink

Twee jaar geleden liet Evi alcohol definitief achterwege. Haar ervaringen daarmee schreef ze al neer in haar boek ‘Sinds ik niet meer drink’. Na meer dan 20.000 verkochte exemplaren en bakken positieve reacties, kon een theatertour niet uitblijven. Met de nodige dosis humor neemt Evi je mee in haar verhaal. Wie is Evi zonder dat gezellige glas in haar handen en welke beproevingen komen er op haar pad?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws